mandag den 18. februar 2013

Ronja Røverdatter!!

Hej alle sammen...
Torsdagen før Vinterferien spillede vi skuespil for hele skolen.
Om dagen da vi mødte ind kl. 8.00 nåde vi at øve det en gang, da vi var færdig med det skulle vi havde makeup på.. Kl.10.00 kom sjette klasse på Kragelund skole, for at se vores skuespil. De syntes at det var et godt skuespil vi havde lavet.. Da vi havde taget makeup af og lagt vores tøj på plads, og klædet om til vores normale tøj. Fik vi fri, vi skulle mødes igen kl. 16.00 - 16.30 senest kl. 16.30, fordi at kl. 17.30 skulle vi lave vores første stykke for 0-4 klasse og deres forældre.vi var alle spændte og nogen var nervøse, jeg var ikke særlig nervøs fordi at vi havde jo øvet det mange gange, så jeg havde meget styr på det. Det gik rigtig godt med det første stykke, folk grinte og klappede. Da vi var færdige, gik vi ud i cafeteriet hvor vi fik noget at spise og drikke. Vi fik en sandwich og en sodavand, det smagte godt nok. Vores gamle klasse lære kom også der id for at sige at hun syntes at vi havde klaret det rigtig godt. Kl. 20.30 havde vi en forstilling mere for, 5-9 klasse og deres forældre. Der havde man flere nerver på fordi at det var jo de ældre så de griner ikke af alt, og det var jo også for vores forældre. Det gik også rigtig godt, men til sidst da vi var ved at synge Ronja røverdatter sangen og skulle til at bukke, gik strømmen, og der var ikke nogen musik men vi sang bare videre, og det syntes folk var rigtig sejt så det fik vi rigtig meget ros for.

Hilsen Laura <3

fredag den 1. februar 2013

Jaaaaaa!!:)

Jaaaaaa!!:) i dag fylder jeg 13 år...
Jeg vågnede ved at min mor og far sang fødselsdags sang for mig, min hund Laban var self. også med:) jeg fik min gave, og det var en ny seng/sofa:) så i vinterferien skal vi havde malet, ryddet op og sat min nye seng/sofa ind på mit værelse.. Den er jeg mega glad for.
Min mor kørte mig i skole, hvor 2 af mine venner kørte med, da vi kom ind i klassen råbte alle TILLYKKE!!:) og kom hen til mig, de havde også skrevet tillykke, til mig, en anden fra min klasse der har fødselsdag i dag og Harry Styles fra 1D. Der blev sunget fødselsdags sang for mig, og efter skole skulle søde Camilla med mig hjem. Vi tog bussen hjem og da vi kom hjem var min far der allerede. Vi gik ind på vores ekstra værelse, og spillede lidt keyboard, jeg skrev også en ny sang som jeg syntes er ret god.. Jeg sætter den lige ind nederst.
Nåh men vi gik så uden for og tog billeder som blev ret gode, da hun så blev hentet gik jeg ind på mit værelse og gav mig til at læse i min bog som hedder: Krystalhjertet af Josefine Ottesen. Den er meget god, den handler om en pige der er truwaer og det vil sige at hvis hun bliver oplært kan hun tale med væsner fra andre verdner.
Når men senere skal jeg så ud at spise med min mor og far, vi skal på Rib House.
Det var så det jeg lige ville skrive om denne gang, skriv om i kan li' det jeg skriver om, og kom gerne med ideer til andre ting jeg kan skrive om.
Her er min sang: Regnen daler stille ned

Jeg går stille og tænker på dig.
Jeg ser dig stå, alene... regnen daler stille ned, den rammer din kind.

Dit hår er vådt, Regnen daler ned af dit hår.
Du står bare der, og Kigger...
Jeg tror du tænker, men på hvaaaaad.

Jeg går stille og tænker, på dig.
Jeg ser dig stå, alene... regnen daler stille ned, den rammer din kind.

Du for øje på mig, du kigger ind i mine øøøøjne.
Jeg svæver, når jeg ser på dig. Du gør mig varm inde i, når du kigger med dine store brune øjne.

Jeg går stille og tænker på dig.
Jeg ser dig stå, alene... regnen daler stille ned, den rammer din kind.

Jeg bliver varm inden i, når du kigger på mig.
Du går stille, hen mod mig. Jeg ser smilet, i dine øjne.
Vi møder hinanden i et kys.

Tak fordi at i læste dette indlæg og fordi at i følger min blog.
... Laura<3
Det billed der er nederst er det hun tog af mig<3